Hej, goddag, hallå!

... .. . .. ...

tisdag 15 juni 2010

Denna dag

Nå, hur blev den här dagen då, vad gjorde jag av den? Jo, kom upp före halv åtta. Tog en rask promenad på nästan en timme. Det gjorde jag efter att jag kollat mitt midjemått för första gången på 25 år. Inget att jämföra med men skrämmande ändå. Tog ett slags beslut.

Förmiddagen ägnade jag åt ett elev-manus, eller vad man ska säga. Ett manus av en fd. elev som vill ha mina åsikter om sin text.

Sydde färdigt ett par byxor och sedan la jag en timme på mitt eget manus. Gick in i de nya spåren. Började byta ut en viktig person mot en annan viktig person som kommer att vrida historien åt ett nytt håll.

Sov 45 minuter på spikmattan.

Fixade käk. Blodpudding, stekta ägg och bacon. Åt framför VM.

Åkte in till stan och träffade M. som skrivit manuset jag läst några gånger och hade massor att säga om. Givande kväll.

Hem och lite fotboll, men mest fixande med de sociala medierna. Jo: fotograferade sonen och slängde in resultatet till tävlingen hos Hipstamatic. Kom in där och rösta, vettja!

Nu är väl den här dagen rätt klar, tror jag.

1 kommentar:

  1. PS: Glömmer bort att du faktiskt kan se några av mina bilder på den här sidan. Nere till höger ser du just nu min senaste tävlingsbild, fast i dålig kvalitet. Klicka på länken istället, så får du se hur den verkligen ser ut.

    SvaraRadera