Hej, goddag, hallå!

... .. . .. ...

fredag 10 september 2010

Rensning! Eller... ja... flyttande av prylar

Eftersom jag har nytt bord som går att höja och sänka, får det inte plats några hurtsar under. Tidigare har jag haft två under och en vid sidan. Alla fulla med... saker och papper. Viktiga grejor. Som nu måste sorteras upp och till stor del slängas.
Det är intressant att se vad man sparat i sina lådor. Cd-skivor med program med mycket gammalt bäst-före-datum, pennstumpar, plastkort, manualer och viktiga papper i plastmappar. Tror att jag hittade ungefär 50 plastmappar.
Och vad gör man då med allt skräp? Slänger man det?
En del kanske, men det mesta fördelas i högarna "lägga undan här nere" och "upp på vinden".

Det krävs mod för att man ska våga kasta saker!

2 kommentarer:

  1. Jeg vet om en fyr som brukte å rydde i CD-samlingen sin cirka hvert 3 år. Han plukket ut ca. 20 titler som han ikke hørte på, og solgte dem hos et antikvariat i Trondheim. Så gikk det noen år, og han angret seg, og kjøpte tilbake flere av platene (ikke de samme eksemplarene vel og merke, for de var jo for lengst solgt).......Forresten, den fyren kan ha vært meg.

    SvaraRadera
  2. Ajabaja! Även om den nya sköna tiden är här, och mycket av den gamla musiken går att hitta på Spotify, så är det något visst med skivorna. Om jag vänder mig om där jag sitter, så kan jag se min samling på några hundra Lp-skivor... Spelar dem sällan, men de finns där när jag vill titta på dem...

    SvaraRadera